Kalender 2025

25 Oktober

Verzorging jubileum i.s.m. en bij Amigo's Roosendaal.

30 Augustus 

Locatie: Tilburg

Datum: 30 Augustus

Omschrijving:

In samenwerking met HST motoren organiseren we een BBQ op locatie te Tilburg. Vlees, bier en gezelligheid. Een soort Fleischfest zullen we maar zeggen. Hopelijk de start van een jaarlijks terug kerend event.

11 Juli

Bedrijfs BBQ op locatie:

Locatie: Veghel

Datum: 10 Juli

Omschrijving:

Start bouw BBQ, een gezellig moment van samenzijn voor alle betrokken partijen. We hebben getracht een team gevoel weg te zetten door de standaard opstelling wat aan te passen en hierdoor een moment te creëren waardoor iedereen even op een andere manier kon samen zijn.

10 Juli 

Bedrijfs BBQ op locatie:

Locatie: Regio Roosendaal

Datum: 10 Juli

Omschrijving:

Deze datum mochten we op locatie assisteren een aantal hongerige bouwvakkers en het  winkel personeel tevreden te houden. De missie was geslaagd en de buikjes gevuld.

28 Juni

BBQ workshop op locatie:

Locatie: Regio Roosendaal

Datum: 28 Juni

Omschrijving:

Verzorging van een Kamado workshop op locatie en aansluitend het diner. We gaan hier een verse Kamado enthousiast leren haar Kamado op de juiste manier te leren gebruiken en in te zetten. Hopelijk is het resultaat wekelijks vragen om nieuwe recepten al dan niet nieuwe uitdagingen ;-).

14 Juni

Proef de zomer demo:

Locatie : Sligro Roosendaal

Datum : 14 Juni

Omschrijving : 

Sligro en Dré’s BBQ slaan de handen in een voor een demo/ proef event.  We hebben deze dag diverse zomerse gerechten bereid. Culinair adviseuse Amy Flegg en Pitmaster Dré Meesters hebben deze dag diverse bereidingen van producten en verschillende garing-methodes gedemonstreerd. Er was mogelijkheid tot Q & A, advies en nog meer.

De focus lag op samenwerking, een BBQ meets fine dining zeg maar. We hebben de diverse rubs en producten gepresenteerd welke we vaak in de catering en demo’s gebruiken.

De cijfers, 15 kilo spareribs en dik 12 kilo buikspek.

Het was voor ons een succes, veel leuke mensen mogen ontmoeten en deze kennis laten maken met onze bestsellers zoals Low & Slow bereide spareribs en buikspek, maar ook met bijvoorbeeld gegrilde pastinaak en knol selderij, zeker ook de moeite waard. Veel leuke gesprekken gehad, advies mogen geven en vooral genoten van alle contacten. Het smaakt naar meer dus op naar de volgende zouden we zeggen ;-).

6 Juni

BBQ-catering op locatie:

Locatie : Regio Roosendaal

Datum :  6 Juni

Omschrijving : 

Bedrijfs-BBQ op locatie. Deze dag mogen wij voor een trouwe relatie de jaarlijkse bedrijfs-BBQ verzorgen. Traditionele bereiding zoals Low & Slow gegaarde spareribs en pulled pork zullen worden af gewisseld met gerookte zalm. We kijken er naar uit jullie deze dag weer te verwelkomen en te laten genieten van traditionele BBQ gerechten.  Het event is inmiddels geweest en we kunnen lekker na genieten. Het was super en iedereen heeft genoten.